Aliasforest

HU RO EN

Produse - Brazi de crăciun

Bradul este simbolul remarcabil al sărbătorilor de iarnă, împodobitul bradului fiind unul dintre cel mai îndrăgit obicei de Crăciun.  Culoarea minunată, mirosul special al bradului îl conferă sărbătorilor o atmosferă magică. Brazile noastre de crăciun crescute din semințe, ajută clienților noștri în crearea acestei atmosferi.


În sezonul de iarnă avem un sortiment variat de brazi frumoși și sănătosi crescute 100% în pepinieră proprie - la Văcărești, Harghita.
 

Brazi argintii
Bradul argintiu este unul dintre favoritele brazilor de crăciun. Mirosul fantastic completează perfect atmosfera sărbătorilor. Frunzele sale sunt de formă aciculară aplatizată, iar datorită stratului de ceară își păstrează umiditatea, rezistă în interior o perioadă îndelungată fără să îi cadă acele. Este preferat și datorită preţului mai scăzut.

Brazi nordmann
Bradul nordmann devine din ce în ce mai popular pom de crăciun. Este un pom deosebit de frumos și rezistent, cu un aspect bogat. Datorită frunzelor moi este ideal pentru familii cu copii mici.

Bradul românesc
Bradul are mai puţine crengi, însă are un miros specific foarte puternic. Are o culoare verde închis și un parfum îmbietor, are ace moi fiind astfel ușor de decorat.

Toți brazile oferite de noi au minim 7-8 ani, pot fi alese și rezervate la fața locului încă în noiembrie. Tăierea se face cu câteva zile înainte de crăciun cu posibilitate de livrare la domiciliu.
Cei care locuiesc în casă familială au posibilitatea de a replanta bradul după crăciun, salvând astfel pinul. Pentru ei am conceput brazii de crăciun crescuți în ghiveci - cea mai ecologică alegere pentru sărbători.