Aliasforest

HU RO EN

Despre noi

Societatea noastră - S.C. Írisz Fenyő S.R.L. - o întreprindere familială de două generații, cu experiență de peste zece ani, are misiunea principală de a oferi soluție și dezvoltare durabilă pentru proprietari de pădure și pepiniere, pornind de la semințe și puieți de brazi până la reînnoirea și împădurirea totală. Căutăm constant soluții noi și reinvestim toate cunoștințele noastre acumulate.

Farmul nostru de brazi se află la Văcărești - Transilvania,  la poalele munții Harghita acoperite cu păduri de brazi. În fermele și serele noastre special concepute și construite sunt cultivate numai puieți de brazi din semințe de calitate rezultând brazi rezistente, fără boli. Astfel putem garanta pentru clienții noștrii o rată ridicată de prindere și maxima supraviețuire a puieților plantați.

Puieții noștri de calitate, serviciile noastre profesionale de împădurire, experiența și consultanța noastră profesională asigură satisfacția clienților noștri. Proiectele noastre de împdădurire deja executate demonstrează capacitatea și seriozitatea echipei. Suntem deosebit de mândri de brazile plantați într-un număr de peste 500 de mii de bucăți.

Întreprinderea noastră se află în dezvoltare continuă. Căutăm și implementăm noile tehnologii  atât în îngrijirea cât și în plantarea brazilor. Pine farm-ul Írisz este în creștere: avem un număr de puieți de brazi din ce în ce mai mare. Astfel ținem pasul pasul cu cele mai exigente cerințe ale pieței, astfel putem contribui la menținerea și dezvoltarea fondului forestier.