Aliasforest

HU RO EN

Rólunk

Kétgenerációs családi vállalkozásunk - az Írisz Fenyő K.F.T. - több mint 15 éves tapasztalattal a háta mögött, azt a célt tűzte ki, hogy a felhalmozott tudást felhasználva fenntartható megoldást nyújtson (nemcsak) erdőtulajdonosoknak a vetőmagtól és csemetétől az erdőfelújitáson át, a teljes erdősítésig.

Csemetefarmunk Székelyföldön, az örökzöld fenyvesek által borított Hargita melletti Csíkvacsárcsiban található. Birtokainkon és építményeinkben különös figyelemmel kiválasztott, minőségi vetőmagból nevelt fenyőfa csemeték vagy a már kifejlett fák egyaránt betegségektől mentes, rezisztens, örökzöld tűlevelűek. Ezáltal tudjuk szavatolni klienseinknek a kiültetés utáni igen magas megmaradási arányt.

A minőségi magoncok (magcsemeték), kiemelkedő erdősítési szolgáltatásaink, szakmai tudásunk és tanácsadásunk hármasa garantálja jelenlegi és jövőbeni klienseink elégedettségét. A már kivitelezett erdőfelújítási projektjeink önmagukért beszélnek: az eddig több mint 1.000.000 elültetett csemetére kifejezetten büszkék vagyunk.

Vállalkozásunk folyamatosan fejlődik. Keressük és alkalmazzuk a legújabb technológiákat csemetegondozásban és ültetésben egyaránt. Családi farmunk kiterjedése - előnevelt csemetéink száma folyamatosan növekszik. Így tudunk lépést tartani a folyamatosan növekvő piaci igényekkel. Csemetefarmként és erdőtulajdonosként így tudunk folyamatosan hozzájárulni a természeti környezetünk fenntarthatóságához.